Esitykset

Piste Kollektiivin ohjelmistossa kaudella 2020-2021 ovat seuraavat esitykset ja työpajat. Klikkaa esityksen nimeä saadaksesi lisätietoja! Esitystiedustelut pistery@gmail.com tai puhelimitse 0400 21 555 9 (tuottaja Laura Rekilä).

Monet esityksistämme ja työpajoistamme soveltuvat useille erilaisille yleisöille, erilaisiin tilanteisiin ja mitä erilaisimpiin paikkoihin yksityiskodista torille ja päiväkodista luokkahuoneeseen – otathan siis rohkeasti yhteyttä, mikäli törmäät näillä sivuilla johonkin erityisen kiinnostavaan, muttet ole varma, sopiiko se. Ammattitaiteilijamme omaavat vankan kokemuksen teosten ja työpajojen soveltamisesta ja räätälöinnistä kuhunkin tilanteeseen sopivaksi.

Esitysten monipuolisuudesta johtuen jotkut niistä on myös listattu useampaan kertaan.

Esitykset ja työpajat lapsille:

Linnunradalla

Kuottarulla

Mapa

Markalla Laakkosia

Prinsessa Homssantomssan tähtivierailu

Taikurin talonvahtina

Toripura

VauVanne

Villervalla

Esitykset ja työpajat nuorille:

Ajatuspaikka – En plats för tankar

IHS

Itsestään huolehtiva mies

Koipuu

Kuje

Love – raadollinen rakkaus

Esitykset ja työpajat aikuisille:

Ajatuspaikka – En plats för tankar

Erottamattomat

Incredible Michael Might and his Amazing Magic Show

Kissanristiäiset

Kuje

Kultareunukset

Koipuu

Love – raadollinen rakkaus

Meren yllä hiljaa yössä

Parantaja

Route6353

Tanssitaiteilijan vastaanotto

Toripura

Vaarat

Välähyksiä

Esitykset ja työpajat erityisryhmille ja laitoksiin:

Kultareunukset

Mapa

Markalla Laakkosia

Meren yllä hiljaa yössä

Prinsessa Homssantomssan tähtivierailu

Tanssitaiteilijan vastaanotto

Välähyksiä

Esityksiimme saa pääsylippuja myös Kaikukortilla! Kaikukorttilaisten paikkoja on kaksi (2) kutakin esitystä kohti ja ne varataan etukäteen p.0400 21 555 9 soittamalla tiistai-torstai klo 10-15 välisenä aikana (tuottaja Laura Rekilä). Jos emme pääse vastaamaan, soitamme sinulle takaisin. Voit jättää lippuvarauksen myös tekstiviestillä. Odotathan kuitenkin vastausta viestiisi, jotta voimme varmistaa lippujen riittävyyden. Huom. Valitettavasti Kissanristiäiset-esitykseen ei ole Kaikukortti-paikkoja.

Mikä on Kaikukortti? Kaikukortti on kortti, jolla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja Kaikukortti-verkostojen kulttuurikohteisiin. Kortti on henkilökohtainen eikä se maksa mitään. Lisätietoja Rovaniemen Kaikukortista:
https://www.rovaniemi.fi/fi/Palvelut/Kulttuuripalvelut/Kaikukortti

Kaikukorttia voi käyttää kaikkien Kaikukortti- alueiden kulttuuritarjontaan ympäri Suomen.

Kaikukortin voit saada, jos * käytät asiakkaana palveluita sellaiselta sosiaali- ja terveysalan toimijalta, joka on mukana Kaikukortti-toiminnassa. * olet tiukassa rahatilanteessa etkä voi siitä syystä hankkia pääsylippuja tai kurssipaikkoja (huom! Pisteellä Kaikukortilla pääsee toistaiseksi vain esityksiin.) * olet vähintään 16-vuotias.

Kaikukortin haltija voi hankkia maksuttomia pääsylippuja myös alle 16-vuotiaille lapsilleen tai lapsenlapsilleen silloin, kun he menevät yhdessä samaan tapahtumaan.

Yhteisön Kaikukortti
Kaikukorttia jakavat sosiaali- ja terveysalan toimijat saavat käyttöönsä yhteisön Kaikukortteja. Kortit ovat organisaatiokohtaisia, ja niitä voi käyttää pieryhmäkäynnin järjestämiseen tai asiakkaan kanssa kahdestaan osallistumiseen.

Lisätietoa Kaikukortista:
http://www.kulttuuriakaikille.fi/kaikukortti

Yhteisön Kaikukortin tavoitteena on osallisuuden edistäminen ja osallistumisen helpottaminen. Yhteisön Kaikukortilla työntekijä saa maksuttoman pääsylipun, ja sitä voi käyttää myös yhteisön edustaja kuten opiskelija tai vapaaehtoinen. Yhteisön Kaikukortin käyttämisen edellytys on, että jokaisella pienryhmän jäsenellä on oma Kaikukortti. Voit kysyä lisää yhteisön Kaikukortista oman alueesi Kaikukortti-yhteyshenkilöiltä tai oman alueesi Kaikukortin jakajilta. Rovaniemellä: kulttuuripalveluiden kulttuurituottaja Matti Selin, p. p. 0406281928 tai matti.selin@rovaniemi.fi
https://www.rovaniemi.fi/fi/Palvelut/Kulttuuripalvelut/Kaikukortti