KomediaKekri karmii ja kikatuttaa lauantaina 31.10. Sipolassa!

Sipola 11 – KomediaKekri aloittaa Piste Kollektiivin Sipola 11- ohjelmaillat.


Iltojen ideana on kokoontua taiteen äärelle, tuoda Pisteen usein kiertävät esitykset kotiin Rovaniemelle ja  tarjota yleisölle teemallisia moniesityksellisiä yhden illan tapahtumia. Ensimmäisessä illassa on luvassa useita lyhyitä maistiaisia uusista tulevista klovneria-esityksistä. Lavalla nähdään pitkän linjan esittävän taiteen ammattilaisia hyisen tunnelman sekä vapauttavan naurun äärellä.

Rock-festivaaleilla Etelä-Suomessa katusirkuksen merkeissä aiemmin nähty lempeä friikki Hamish-klovni kömpii esiin, mutta mitä hän rovaniemeläiselle yleisölle keksiikään? Wanha Ratiomummo johdattelee yleisön kekrin taikojen ja perinnetiedon maailmaan ja dynaaminen performanssiduo Sarah & Susan hämmentävät pakkaa. Iltaa siivittää suositusta taikaparodiasta Michael Mightista tuttu muusikko Kevin Venom ja hänen virtuoosimainen keyboardinsa.

Sipola 11 – KomediaKekri on suunnattu kaikenikäisille, mutta yleisöä pyydetään huomioimaan, että kekri voi olla myös karmiva. Illan kesto on noin 1h. Liput ennakkoon 10€ Holvin verkkokaupastamme, ovelta 10/15€. Paikkamäärä rajoitettu koronatilanteen vuoksi. Esteettömyystiedot ja ajo-ohjeet Sipola11-tilaan täällä.

Sipola11 – KomediaKekri – lauantai 31.10.2020 klo 19.00-20.00 osoitteessa Sipolantie 11, Mäntyvaara.

Piste Kollektiivin esityksissä huolehdimme toistemme terveydestä pitämällä turvavälit esityksiin tullessa, esityksen aikana ja sieltä poistuessa. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä.  Käsidesiä sekä kasvomaskeja on saatavilla lipunmyynnissä.