Monitaideyhdistys PISTE ry

www.pistery.org :: pistery[at]gmail.com :: 040-966 1848 :: Y-tunnus 2141971-6

yhdistysihmisetesityksetkurssitpressi

Vaikuttava sirkus

Vaikuttava sirkus -hanke on Tampereen yliopiston Tutkivan teatterityön keskuksen hallinnoima valtakunnallinen ESR-hanke, jota rahoittaa Lapin ELY-keskus. Hankkeessa kehitetään sirkuksen hyvinvointipalveluja yhteistyössä kuntien kanssa, autetaan sirkuksia tuotteistamaan toimintaansa ja luodaan metodi sirkuksen vaikutusten tutkimiseen. Kehittämistyöhön, tuotteistamiseen sekä tutkimusmetodin luomiseen liittyvä sirkuskoulutus toteutetaan tammikuun 2012 ja marraskuun 2013 välillä. Monitaideyhdistys Piste ry on yksi hankkeen osatoteuttajista.

Rovaniemellä Vaikuttava sirkus -työpajoja järjestetään päivähoidon ryhmille, Kolpeneen palvelukeskuksella ja Vaaranlammen neuvolassa. Kittilässä on perhepäivähoitajien, Metsolan palvelukodin, etsivän nuorisotyön ja erityislapsiperheiden ryhmät.

Kyselyt ja lisätiedot:
projektikoordinaattori Riikka Vuorenmaa, 040-726 2205
pistery[at]gmail.com
www.vaikuttavasirkus.fi

Taide heijastaa

Piste ja Lapin Taiteilijaseura järjestävät talvella 2012-2013 monitaiteisia työpajoja nuorille Rovaniemen alueella.

Kyselyt ja lisätiedot:
projektikoordinaattori Hanna Levonen-Kantomaa
pistery[at]gmail.com

Avoimet sirkusryhmät

Pisteen avoimet harrastusryhmät on suunnattu perheille. Vauvasirkusryhmiin vauvat osallistuvat vahempiensa kanssa. Ohjaajana on vauvasirkuksen kehittäjä Mette Ylikorva. Napero-aikuinen-ryhmässä aikuinen ja 1-3-vuotias lapsi pääsevät harjoittelemaan yhdessä sirkustaidetta. Perhesirkukseen voivat osallistua kaikki perheenjäsenet. Ohjaajana ryhmissä on sirkustaiteen ohjaaja AMK Mette Ylikorva. Ryhmät kokoontuvat torin reunalla Pisteen harjoitussalissa ja Mondella.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
sirkusohjaaja Mette Ylikorva, 040-573 8864
pistery[at]gmail.com

Työpajat

Pisteen taiteilijat ja taidekasvattajat ohjaavat tilauksesta erilaisia taidetyöpajoja tai työpajasarjoja. Työpajoissa on aina vähintään kaksi ammattitaitoista ohjaajaa. Taiteenalat valitaan tilaajan toiveiden mukaan. Työpajoihin voi liittää esityksellisen osuuden, esimerkiksi sirkusnumeron tai tanssisoolon katsomisen. Pisteellä on vahva kokemus erityisryhmien ohjaamisesta.

Kyselyt ja lisätiedot:
pistery[at]gmail.com