Liput

Esityksiimme ja tapahtumiimme liput myydään ensisijaisesti Holvin nettikaupastamme. Lippuja myydään myös kortilla ovelta ennen esitystä.

Lisätiedot p.0400 21 555 9 (Pisteen tuottaja Laura Rekilä) tai sähköpostitse pistery@gmail.com

Esityksiimme saa pääsylippuja myös Kaikukortilla! Kaikukorttilaisten paikkoja on kaksi (2) kutakin esitystä kohti ja ne varataan puhelimitse 0400 21 555 9 (tuottaja Laura Rekilä) soittamalla tai jättämällä tekstiviestin. Odotathan kuitenkin kuittausta tekstiviestiisi, jotta tiedät, onko Kaikukortti-paikkoja varmasti jäljellä. Huom. Valitettavasti Kissanristiäiset-esitykseen ei ole Kaikukortti-paikkoja.

Mikä on Kaikukortti? Kaikukortti on kortti, jolla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja Kaikukortti-verkostojen kulttuurikohteisiin. Kortti on henkilökohtainen eikä se maksa mitään. Lisätietoja Rovaniemen Kaikukortista:
https://www.rovaniemi.fi/fi/Palvelut/Kulttuuripalvelut/Kaikukortti

Kaikukorttia voi käyttää kaikkien Kaikukortti- alueiden kulttuuritarjontaan ympäri Suomen.

Kaikukortin voit saada, jos * käytät asiakkaana palveluita sellaiselta sosiaali- ja terveysalan toimijalta, joka on mukana Kaikukortti-toiminnassa. * olet tiukassa rahatilanteessa etkä voi siitä syystä hankkia pääsylippuja tai kurssipaikkoja (huom! Pisteellä Kaikukortilla pääsee toistaiseksi vain esityksiin.) * olet vähintään 16-vuotias.

Kaikukortin haltija voi hankkia maksuttomia pääsylippuja myös alle 16-vuotiaille lapsilleen tai lapsenlapsilleen silloin, kun he menevät yhdessä samaan tapahtumaan.

Yhteisön Kaikukortti
Kaikukorttia jakavat sosiaali- ja terveysalan toimijat saavat käyttöönsä yhteisön Kaikukortteja. Kortit ovat organisaatiokohtaisia, ja niitä voi käyttää pieryhmäkäynnin järjestämiseen tai asiakkaan kanssa kahdestaan osallistumiseen.

Lisätietoa Kaikukortista:
http://www.kulttuuriakaikille.fi/kaikukortti

Yhteisön Kaikukortin tavoitteena on osallisuuden edistäminen ja osallistumisen helpottaminen. Yhteisön Kaikukortilla työntekijä saa maksuttoman pääsylipun, ja sitä voi käyttää myös yhteisön edustaja kuten opiskelija tai vapaaehtoinen. Yhteisön Kaikukortin käyttämisen edellytys on, että jokaisella pienryhmän jäsenellä on oma Kaikukortti. Voit kysyä lisää yhteisön Kaikukortista oman alueesi Kaikukortti-yhteyshenkilöiltä tai oman alueesi Kaikukortin jakajilta. Rovaniemellä: kulttuuripalveluiden kulttuurituottaja Matti Selin, p. p. 0406281928 tai matti.selin@rovaniemi.fi
https://www.rovaniemi.fi/fi/Palvelut/Kulttuuripalvelut/Kaikukortti