Monitaiteinen teos Ylitys1 Sipola11-taidehallissa lauantaina 12.12.2020

Sipola11-taidehallissa nähdään lauantaina 12.12.2020 monitaiteinen teos Ylitys1. Ylitys1 käsittelee tanssitaiteen, runouden, kuvataiteen ja musiikin keinoin Jan Tschicholdin modernia typografiaa, Lidlin lehtipuhallinta ja anonyymien pääministerien ruumiita. Työskentely pohjaa vahvasti taide edellä -periaatteeseen. Esityksen tekstit ovat teosta varten kirjoitettuja poislukien katkelmat Tschicholdin kirjoituksista, joita käytetään muokattuina.

Musiikki ja äänisuunnittelu on valmistettu teosta varten. Teoksen muotoon vaikuttavat tanssitaiteilija Marjo Selin, runoilija, muusikko Juha Rautio sekä kuvataiteilija Tuomas Korkalo.

Korona-rajoitusten vuoksi teoksen varsinainen ensiesitys siirtyy tammikuuhun 2021. Nyt nähtävä demo toteutetaan etätyöskentelyn, -yhteyksien ja -yleisön puitteissa. Katsomossa paikkoja rajoitetusti. Ostamalla lippusi etukäteen varmistat paikkasi katsomossa. Liput 5€ ennakkoon verkkokaupastamme tai ovelta.

Piste Kollektiivin esityksissä huolehdimme toistemme terveydestä pitämällä turvavälit esityksiin tullessa, esityksen aikana ja sieltä poistuessa. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä. Käsidesiä sekä kasvomaskeja on saatavilla lipunmyynnissä.

Saapumisohjeet ja esteettömyystiedot: http://www.pistery.org/yhdistys/toimitilat/

Tervetuloa!