Skinner releasing -tekniikkaa Rovaniemellä syysviikonloppuisin!

Tanssitaiteilija Titta Court johdattaa liikkumaan ainutlaatuisella kurssilla

Tanssitaiteilija Titta Court, sertifioitu SRT-opettaja, ohjaa Rovaniemellä syksyn ja talven aikana kaikki Skinner releasing -tekniikan johdantotason tunnit lävitse rauhallisessa tahdissa. Tunneilla ohjattujen mielikuvien herättämä ja musiikin tukema spontaani liike mahdollistaa luovien ja helposti saavutettavien teknisten liikeperiaatteiden kokeilun.

Tekniikasta on hyötyä ammattitanssijoille, näyttelijöille, muusikoille ja muidenkin alojen taiteilijoille. Se sopii myös ihmisille, jotka ovat toipumassa loukkaantumisesta tai kenelle tahansa liikkeestä ja oman luovan minän kehittämisestä kiinnostuneelle. Tietoisuus kehittyy tekniikan periaatteiden harjoittelemisesta yksin, konkreettisissa parityöskentelyissä ja osana ryhmää.

Tunnit on suunniteltu siten, että ne tukevat jokaisen henkilökohtaista prosessia liikkua vaivattomasti ja tehokkaasti. Liikkeen tarkkuus ja artikulaatio paranee.

Syksyn 2018 viikonloput la & su klo 11-13, 2 h/pv. 22.-23.9, 27.-28.10, 17.-18.11. Kevään 2019 kurssiviikonloput ovat 26.-27.1, 23.-24.2, 23.-24.3. ja 12.-14.4. Kurssille voi tulla kokeilemaan vielä sitoutumatta kahtena ensimmäisenä viikonloppuna 22.-23.9. ja 27.-28.10.

Paikka on Lapin Tanssiopiston sali, Lampelankatu 9D, Rovaniemi (Eteläkeskuksessa, Prismaa vastapäätä entisessä Lapin Kansan painotalossa, EasyFitin tilojen naapurina).

Kurssimaksu, vaihtoehto A) 20,00 € / viikonloppu, maksetaan ohjaajalle paikan päällä. Muistathan silti ilmoittautua kurssille aina viimeistään kurssikertaa edeltävänä sunnuntaina klo 24.00 mennessä! Ilmoittautumiset sähköpostitse ohjaajalle: courtblemey@gmail.com

Kurssimaksu, vaihtoehto B) Kertamaksu 120,00 € koko johdantotaso sisältäen kaikki viikonloput (maksetaan ensimmäisenä viikonloppuna). Kertamaksu suoritetaan verkkomaksuna Holvissa osoitteessa https://tinyurl.com/skinner18

Kurssimaksuun voi käyttää myös Tyky-seteleitä (tuo nimelläsi varustettu seteli tunnilla ohjaajalle). Kansalaisfoorumi on myöntänyt tukea kurssin toteuttamiseen.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen (myös alustavat ilmoittautumiset yksittäisille viikonlopuille) viimeistään ke 5.9. sähköpostitse courtblemey@gmail.com

Tunneille osallistuakseen ei tarvitse olla mitään aiempaa kokemusta tanssimisesta. Rauhalliseen tahtiin etenevät tunnit pidetään viikonloppuisin kerran kuukaudessa. Mukaan mahtuu 20 henkilöä.

Titta toivoisi, että mukaan ilmoittautujat sitoutuisivat parhaansa mukaan käymään kaikilla tunneilla, koska tunnit etenevät pedagogisesti kehittyen ja aiemmin opittu linkittyy uuteen.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Skinner Releasing -tekniikka (SRT) on kansainvälisesti tunnetun yhdysvaltalaisen tanssijan, koreografin ja improvisaatiota osaltaan merkittävästi eteenpäin vieneen Joan Skinnerin (s.1924) kehittämä lähestymistapa tanssiin, liikkeeseen ja luovaan prosessiin.

Tietoisuus kehittyy tekniikan periaatteiden harjoittelemisesta yksin, konkreettisissa parityöskentelyissä ja osana ryhmää. Tekniikka on kehittynyt siitä yksinkertaisesta periaatteesta, että päästäessämme irti jähmettävistä kannatuksista kehossamme ja pinttyneistä ajatuksistamme, luomme jollekin uudelle tilaa tapahtua.

Vuodesta 1991 lähtien ja valmistuttuaan Teatterikorkeakoulun Tanssitaiteen laitokselta tanssitaiteen maisteriksi Titta Court on ahkeroinut tanssijana, koreografina ja opettajana. Muutettuaan Pohjois-Suomeen vuonna
1997 hän on aktiivisesti tehnyt tanssitaidetta näkyväksi vieden esityksiä poikkeuksellisiin tiloihin, toteuttanut erilaisia monitaiteellisia produktioita ja tehnyt kansainvälistä yhteistyötä. Court sertifioitui Skinner Releasing -tekniikan opettajaksi vuonna 2011. http://www.tittacourt.com

Lisätiedot:

https://www.facebook.com/events/507992899629070/
http://www.pistery.org/rasa

Home


http://www.skinnerreleasing.com