Ajatuspaikka – En plats för tankar

Rasa – Ohjelmistossa kaudella 2018-2019

Ajatuspaikka – En plats för tankar

Tanssitaiteilija Titta Court (Tornio), muusikko Erling Fredriksson (Tärendö, Ruotsi) ja valokuvataiteilija Jaakko Heikkilä (Kukkola) ovat toteuttaneet syksyn 2018 aikana jännittävän yhteistyön. Heillä kaikilla on juurensa Pohjois-Ruotsissa ja -Suomessa ja tämä lähtökohtanaan he ovat valmistaneet näyttämöteoksen, joka hahmottaa pohjoista kansansielua. Taiteilijana toimiminen periferiassa kaukana keskuksista on suuri voimavara. Täällä on tilaa, aikaa ja avaruutta kehittää omaa ilmaisua harmoniassa aivan tavallisten ihmisten kanssa. Teoksen valaistuksesta vastaa Anna Lindkvist (Haparanda).

Esitykset Suomessa ja Ruotsissa v.2018 seuraavasti:

to 6.12. klo 18 Folkets Hus, Haparanda. Liput: http://haparanda.riksteatern.se/repertoar/84949

pe 7.12. klo 19 Kulturens Hus Lilla Salen, Luleå. Liput: http://www.kulturenshus.com/evenemang/ajatuspaikka-en-plats-for-tankar/

su 9.12. klo 14 Wiljami, Rovaniemi. Liput ennakkoon 10/7 € osoitteesta https://www.lippu.fi/lippuja.html?affiliate=ADV&doc=erdetaila&fun=erdetail&action=tickets&erid=2355573&includeOnlybookable=false&x10=1&x11=ajatuspaikka. Käteisellä ovelta 15/12 €.

Kohderyhmä: soveltuu kaikille

Esityksen kesto: n.1 h

Esityksen ensi-ilta: 6.12.2018

Työryhmä: Titta Court, Erling Fredriksson, Jaakko Heikkilä, Anna Lindkvist.

Tiedustelut: courtblemey@gmail.com, rasacollective1@gmail.com

Katso Rasan ajankohtaisia kuulumisia tästä | Tutustu Rasan taustaan ja tekijöihin |

Kurkkaa, mitä Rasan ohjelmistossa on nyt | Rasan aiempien esitysten arkisto | Innostuitko? Alkaisitko kannatusjäseneksi? | Yhteystiedot

Seuraa Rasa Collectivea Facebookissa!

Tärkeää tietoa koskien kuvia: Onko kuvasi täällä tai oletko jossain kuvassa tahtomattasi? Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota kuvauslupiin, kuvaajien oikeuksiin ja kuvissa mahdollisesti näkyvien yleisön jäsenten oikeuksiin. Otathan pikimmiten yhteyttä, niin selvitetään asia.

rasacollective1@gmail.com

Rasa Collective 2018-2019 / Piste ry