Kuje

Rasa – Ohjelmistossa kaudella 2018-2019

Kuje – muuttumisleikki yläkoululaisille ja työyhteisöihin

Kuva: Titta Court

Kuje on Rasan Titta Courtin ja Marjo Selinin yhteiskonsepti yläasteikäisille nuorille. Konsepti soveltuu erinomaisesti myös työyhteisöihin! Kuje haastaa leikkiin, muuttumaan. Kuje muuttaa kehon muodon ja kutsuu kehon ilmaisemaan jotain uutta. Konsepti rakentuu taiteilijoiden liiketyöpajasta ja nopeasti rakennettujen veistosten tekemisestä yhdessä kerätyistä kierrätysmateriaaleista sekä yläkoulussa välitunnilla esiintymisestä. Muuttumisleikin avulla olemme, liikumme ja ilmaisemme arvaamattomin, ujostuttavin, hämmentävin, kikattavin, rohkein ja uhmakkain tavoin. Kuje käsittelee tanssin keinoin nimensä mukaisesti kujeilua, mutta myös yllätyksellisyyttä, ennalta-arvaamattomuutta, soveliasta ja sopimatonta. Kuje valmistui vuonna 2016. Tavoitteena on viisi esitystä Pohjois-Lapin kiertueella syksyllä 2018.

Kohderyhmä: Yläkoululaiset ja työyhteisöt

Työpajan kesto: 3 h

Työpajan ensi-ilta: 2016

Työryhmä: Titta Court, Marjo Selin ja osallistujat

Tiedustelut: rasacollective1@gmail.com

Kuva: Titta Court

Katso Rasan ajankohtaisia kuulumisia tästä | Tutustu Rasan taustaan ja tekijöihin |

Kurkkaa, mitä Rasan ohjelmistossa on nyt | Rasan aiempien esitysten arkisto | Innostuitko? Alkaisitko kannatusjäseneksi? | Yhteystiedot

Seuraa Rasa Collectivea Facebookissa!

Tärkeää tietoa koskien kuvia: Onko kuvasi täällä tai oletko jossain kuvassa tahtomattasi? Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota kuvauslupiin, kuvaajien oikeuksiin ja kuvissa mahdollisesti näkyvien yleisön jäsenten oikeuksiin. Otathan pikimmiten yhteyttä, niin selvitetään asia.

 

rasacollective1@gmail.com 

Rasa Collective 2018-2019 / Piste ry