Ohjelmistossa kaudella 2018-2019

Mapa

Mapakuva: Matti Selin.

Mapa on espanjankielinen sana joka tarkoittaa karttaa.

Suomalaisittain se muistuttaa jollain tavoin napaa. Napa on meille kaikille tuttu kehon osa, jonka olemus on lähes kodinomainen. Paikat joissa kuljemme arkisin, tulevat meille tutuiksi, muuttuvat kodinomaisiksi, muodostavat meille turvallisen ympäristön, navan. Ja asummehan täällä napapiirilläkin.

Mapan tanssii esityskerrasta riippuen joko Marjo Selin, Hanna-Leena Metsävainio tai Mette Ylikorva. Äänet suunnitteli Matti Selin ja lavastuksen teki Riikka Vuorenmaa.

Kohderyhmä: päiväkoti-ikäiset, kaikki

Esityksen kesto: n. 25 min.

Työryhmä: Marjo Selin, Hanna-Leena Metsävainio, Mette Ylikorva, Matti Selin, Riikka Vuorenmaa.

Tiedustelut: rasacollective1@gmail.com. Esityksen voi tilata vierailulle. Se mahtuu hyvin pieniin tiloihin, esimerkiksi päiväkoteihin. Esityksen yhteydessä voidaan järjestää työpaja.

mapa_02_matti_selin_webkuva: Matti Selin.

Katso Rasan ajankohtaisia kuulumisia tästä | Tutustu Rasan taustaan ja tekijöihin |

Kurkkaa, mitä Rasan ohjelmistossa on nyt | Rasan aiempien esitysten arkisto | Innostuitko? Alkaisitko kannatusjäseneksi? | Yhteystiedot

Seuraa Rasa Collectivea Facebookissa!

Tärkeää tietoa koskien kuvia: Onko kuvasi täällä tai oletko jossain kuvassa tahtomattasi? Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota kuvauslupiin, kuvaajien oikeuksiin ja kuvissa mahdollisesti näkyvien yleisön jäsenten oikeuksiin. Otathan pikimmiten yhteyttä, niin selvitetään asia.

rasacollective1@gmail.com

Rasa Collective 2018-2019 / Piste ry