Ohjelmisto 2018-2019

Rasa – Ohjelmistossa kaudella 2018-2019

Rasa Collectiven ohjelmistossa ovat seuraavat teokset ja työpajat:

Ajatuspaikka – Plats för tankar – (tulossa!)

Kuje – (tulossa!)

LappiBalladi – (tulossa!)

Mapa – Paikat joissa kuljemme arkisin, tulevat meille tutuiksi, muuttuvat kodinomaisiksi, muodostavat meille turvallisen ympäristön, navan. Ja asummehan täällä napapiirilläkin. Päiväkoti-ikäisille suunnattu, hyvin pieniinkin tiloihin tilattava tanssiteos ja sovittaessa myös työpaja. Lue lisää tästä.

Markalla Laakkosia – Tanssivat aakkosleikit sekä kirjainpohdinnat tekevät keholliseksi sen mitä paperilla tuijotamme. Miltä maistuu kirjain keholla, korvassa entä suussa? Heli Laaksosen mainiot Lounais-Suomen murteella kirjoitetut runot aakkosista Aapine-kirjassa sekä Elina Warstan hurja kuvitus ovat esityksen perustana. Yhdessä arvuutteleva ja leikittelevä, tilattava teos sopii parhaiten juuri aakkosiin tutustuville 5-8 -vuotiaille ja sopii lähestulkoon tilaan kuin tilaan. Lue lisää tästä.

Route 6353 – (tulossa!)

Tanssitaiteilijan vastaanotto – (tulossa!)

Villervalla – Värikäs ja yllätyksellinen VillerValla on esityksen ja leikin hybridi, joka saattaa muuttaa sukankin käärmeeksi, kadottaa tanssijat ja liikuttaa katsojankin paikaltaan. Teos on innostunut arjesta ja kierrätyksestä, tulee lähelle, koskettaa, koputtaa, on sokkona, rakentaa koneen, hyppii, pomppii, loikkii ja rentoutuu. Esitys soveltuu hyvin päiväkoteihin, kouluihin ja toimintakeskuksiin. Lue lisää tästä.