Rasa – Ohjelmistossa kaudella 2018-2019

Route 6353

                                                  kuva: Marko Mäkinen

Tanssitaiteilijat Julie Cleves (Lontoo) ja Titta Court ovat kutsuneet koreografi Favela Vera Ortizin (Helsinki) valmistamaan heille dueton. Työryhmän muita jäseniä ovat lavastaja Lotta Esko (Espoo) ja äänisuunnittelija Johanna Storm (Espoo). Dueton ensi-ilta on kesäkuussa 2018 X –festivaalilla Helsingissä.
Teoksen inspiraationa on road movie tyylilaji, kertomukset pitkistä matkoista halki maiden ja mantereiden. Se on reissu, jonka aikana tapahtuu yllätyksiä ja absurdeja tilanteita. Teos sekoittaa tanssia, teatteria, performanssia ja puhetta, lisäksi teokseen sekoitetaan pala maagista realismia kuin Gabriel Garcia Márquezin kirjassa Sadan Vuoden yksinäisyys. Ajattelemme episodielokuvan tapaan tehtyä teosta, jossa tunnelmat vaihtuvat, ja matkaan liittyy muistoja, tulevaisuutta ja nykyhetkeä. Matkalaisten roolit ja valta-asemat vaihtuvat, ja tien laidalta mukaan saattaa liftata flamingo.

Kohderyhmä: (tiedot tulossa!)

Esityksen kesto: (tiedot tulossa!)

Esityksen ensi-ilta: kesäkuu 2018, X-festivaali, Helsinki

Työryhmä: Julie Cleves, Titta Court, Favela Vera Ortiz

Tiedustelut: courtblemey@gmail.com, rasacollective1@gmail.com

Katso Rasan ajankohtaisia kuulumisia tästä | Tutustu Rasan taustaan ja tekijöihin |

Kurkkaa, mitä Rasan ohjelmistossa on nyt | Rasan aiempien esitysten arkisto | Innostuitko? Alkaisitko kannatusjäseneksi? | Yhteystiedot

Seuraa Rasa Collectivea Facebookissa!

Tärkeää tietoa koskien kuvia: Onko kuvasi täällä tai oletko jossain kuvassa tahtomattasi? Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota kuvauslupiin, kuvaajien oikeuksiin ja kuvissa mahdollisesti näkyvien yleisön jäsenten oikeuksiin. Otathan pikimmiten yhteyttä, niin selvitetään asia.

rasacollective1@gmail.com | 0400 21 555 9 (tuottaja Laura Rekilä)

Rasa Collective 2018-2019 / Piste ry