Rasa – Ohjelmistossa kaudella 2018-2019

Tanssitaiteilijan vastaanotto

Tanssitaiteilijan vastaanotto on Titta Courtin teoskonsepti jo vuodelta 2008 muuntautuen paikan, tilanteen ja katsojien mukaan. Periaatteena on, että katsoja saa valita musiikin, Courtin esiintymisasun ja antaa tanssille sisältöä, tunnelmia, teemoja sekä myös itse liittyä mukaan esitykseen jos niin haluaa.

Kyseessä on osallistavan tanssityöpajan, fasilitoinnin, improvisoinnin, ohjatun tanssitunnin ja tanssiesityksen yhdistelmä. Se on tanssimaan saava konsepti. Yhden vastaanoton kesto on 60-90 minuuttia. Se voidaan toistaa samassa paikassa, tai tehdä yksittäisinä käynteinä eri paikoissa, miten vain katsotaan yhdessä sopivimmaksi.

Vuonna 2017 Court vieraili Vastaanotolla 24 kertaa Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin psykiatrian sairaalassa Keroputaalla osana aamuryhmä toimintaa sairaalan asiakkaille sekä Kemin taidemuseossa osana ”Suo, kuokka ja taide” -ryhmänäyttelyä. Yhteistyö Keroputaan sairaalan kanssa jatkuu 2018.

Kohderyhmä: erityisryhmät, kaikki yleisöt

Ohjauksen /tanssin kesto: tilanteen mukaan, n.60-90 min.

Esityksen ensi-ilta: 2008

Työryhmä: Titta Court, osallistujat

Tiedustelut: courtblemey@gmail.com, rasacollective1@gmail.com

 

Katso Rasan ajankohtaisia kuulumisia tästä | Tutustu Rasan taustaan ja tekijöihin |

Kurkkaa, mitä Rasan ohjelmistossa on nyt | Rasan aiempien esitysten arkisto | Innostuitko? Alkaisitko kannatusjäseneksi? | Yhteystiedot

Seuraa Rasa Collectivea Facebookissa!

Tärkeää tietoa koskien kuvia: Onko kuvasi täällä tai oletko jossain kuvassa tahtomattasi? Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota kuvauslupiin, kuvaajien oikeuksiin ja kuvissa mahdollisesti näkyvien yleisön jäsenten oikeuksiin. Otathan pikimmiten yhteyttä, niin selvitetään asia.

 

rasacollective@gmail.com | 0400 21 555 9 (tuottaja Laura Rekilä)

Rasa Collective 2018-2019 / Piste ry