Sirkusryhmä erityisryhmille

Piste Kollektiivi järjestää lukuvuonna 2021-2022 erityisryhmille suunnatun avoimen sirkusryhmän Mondella. Ryhmä on esteetön ja tarvittaessa avustaja voi tulla mukaan ryhmän kokoontumisiin. Toiminta räätälöidään ryhmälle sopivaksi. Ohjaajat ovat pitkään toimineet soveltavan taiteen ja sosiaalisen sirkuksen parissa ja ovat kouluttautuneet alalle.
Tunneilla lämmitellään, tehdään ilmaisuharjoitteita, tutustutaan sirkuksen eri lajeihin ja rentoudutaan yhdessä tunnin lopuksi. Mikäli ryhmän toiveissa on esiintyä, teemme kevätesityksen olosuhteet huomioiden.
Voit tulla tutustumaan toimintaan ensimmäiselle kokoontumiskerralle, mutta muistathan siinäkin tapauksessa ilmoittautua ennakkoon.

Syyslukukaudella kokoonnumme 8 kertaa ja kevätlukukaudella 10 kertaa. Tämän lisäksi käytämme tunteja ryhmän kevätesitykseen/esitysvierailuihin.

Paikka: Monden sali, Pohjolankatu 6 (Rovaniemi).
Harjoituskerrat: Keskiviikkoisin klo 17.00-18.30
Syksyn kokoontumiskerrat: 29.9, 13.10, 27.10, 10.10, 24.10, 8.12. (syksyn viimeinen harjoituskerta sovitaan ryhmän kesken). Kevään tapaamiset ilmoitetaan syksyn 2021 aikana.
Noudatamme toiminnassamme AVI:n ohjeistusta ja huomioimme koronatilanteen harjoituksissa.

Ohjaajat:
Mette Ylikorva, Sirkustaiteen ohjaaja AMK
Hanna-Leena Metsävainio, Teatteri-ilmaisun ohjaaja AMK, tanssija

Osallistumismaksu 100€ lukukausi 2021/2022. Osallistujat ovat vakuutettuja Pisteen toimesta. Kysy myös Kaikukortti-paikkoja.


Lisätiedot ja ilmoittautumiset: hanna-leena.metsavainio@pistery.org