Ilmoittaudu syksyn 2019 lasten ja aikuisten sirkusryhmiin sekä perhesirkukseen!

Piste Kollektiivin sirkusryhmät käynnistyvät viikolla 35.
Matalalla kynnyksellä ja rohkaisevassa ilmapiirissä pidettävät sirkustunnit
ovat helppo tapa tulla kokeilemaan uutta harrastusta.


Tiistaisin pidettävät alakouluikäisten lasten tunnit koostuvat sirkusleikeistä, akrobatiasta sekä vaihtuvista sirkuslajeista. Tutuiksi tulevat niin yksipyöräinen kuin rola bolakin sekä vanteet, jongleerauspallot ja dibolo. Sirkustunti muodostuu alkulämmittelystä, akrobatiasta sekä joka tunti vaihtuvasta sirkuslajiin tai -välineeseen tutustumisesta. Varusteiksi riittävät joustavat vaatteet sekä juomapullo.


Aikuisten keskiviikkotunneilla tutustutaan eri sirkuslajeihin kuten tasapainoiluun ja jongleeraukseen, sekä erityisesti akrobatiaan ja kehonhallintaan. Aikuisten ryhmiä tukee Kansalaisfoorumi. Huom! 11.9. jälkeen mukaan tuleville alennettu maksu – otathan ennen maksua yhteyttä pistery[at]gmail.com tai p.0400 21 555 9.

Ohjaajat Annu Nietula ja Marjo Ylikorva toivottavat vanhat ja uudet harrastajat lämpimästi mukaan. Molemmat ohjaajat ovat valmistuneet Turun Taidekatemian sirkustaiteen linjalta.

Kolmena lauantaina 21.9, 28.9 ja 5.10. klo 10.00-11.30 pidettävillä perhesirkustunneilla tutustutaan sirkukseen. Akrobatiasta, jongleerauksesta ja tasapainoilusta opetellaan perusteita keskittyen jokaisella kerralla enemmän yhteen näistä osa-alueista. Jokaisella tunnilla lämmitellään, leikitään esiintymistä tukevia leikkejä ja otetaan haltuun sirkussanastoa. Tunnilla kaikilla osallistujilla tulee olla liikkumiseen soveltuvat vaatteet, pitkät hiukset kiinni ja mielellään jalkoja suojaavat tossut jalassa. Ohjaajana toimii Mette Ylikorva, sirkustaiteen ohjaaja AMK.


Lisätiedot ja ilmoittautuminen: http://www.pistery.org/ilmoittaudu-syksyn-2019-lasten-ja-aikuisten-sirkusryhmiin/