Poimintoja Pisteen ajankohtaisesta ohjelmistosta

Piste Kollektiivin taiteilijoita voi bongata kesän aikana monissa yhteyksissä erilaisten taiteellisten teosten, töiden ja kohtaamisten parissa. Tässä joitain poimintoja kesän kalenterista!

Yhteydenotoissa toimiston puolelle huomioithan lomat – kesän aikana toimistolla on hiljaisempaa, mutta palailemme lomilta elokuun alkupuolella.

  • Teatteritaiteilija Hanna-Leena Metsävainion suosittu Parantaja-esitys suuntaa kesän aikana Pelloon.
  • Tanssija Titta Court on Flow Productionsin mukana Hailuodossa. Court on tanssijana Flow Productionsin projektissa Villa. Tekeillä on paikkasidonnainen ulkoilmateos Hailuodon Teatterifestivaalille 26.-27.7. 
  • Heti elokuun alkupuolella, 10.8.2019 Kulttuuritalo Wiljamissa on ensi-iltaan tulossa Piste Kollektiivin sirkustaiteilijoiden ”Michael Might and his amazing magic show”. Michael Might, Sarah Sharp ja Kevin Venom tuovat syksyn pimeneviin iltoihin taikaa ja hauskuutta…tätä ei kannata jättää välistä! Show sai alkusysäyksensä esittävän taiteen Nätti-gaalassa Rovaniemen teatterissa kevättalvella. 8-minuuttinen taikashow’n pätkä sai hyvää palautetta ja antoi idean kokopitkän kokonaisuuden tekemiseen, jota on työstetty kevään ja kesän aikana Rovaniemellä.
  • Pisteen Taiteintee-hanketta toteuttavan tiimin isoin projekti on ollut alkusyksystä käynnistyvä sote-residenssikokeilu ja samalla Taiteinteen toiminnan kehittäminen. Tiimissä ovat teatteritaiteilija Metsävainion lisäksi kaksi Pisteen koordinaattoria. Residenssisuunnitelmat ovat muhimassa ja tarkentuvat, kun Metsävainiolle työpariksi tuleva taiteilija varmistuu ja taiteilijakaksikko pääsee ideoimaan yhdessä toiminnan yhdistämistä.
  • Rasa Collectiven Route6353-esitys nähdään OuDance-festivaaleilla 12.9.2019. Lisätietoa, liput ja esityspaikka lähempänä tapahtumaa OuDancen nettisivuilta.