Valokeilaan! – Ilmaisu- ja esiintymisvalmennus aikuisille

Oletko aina halunnut päästä pelosta joutua valokeilaan tai kenties haaveillut valokeilaan pääsystä? Oletko kaivannut Rovaniemelle aikuisille suunnattua esittävän taiteen ryhmää ja kehittää omaa osaamistasi? Piste Kollektiivin toivottu ilmaisu- ja esiintymisvalmennuskurssi aikuisille vastaa näihin toiveisiin. Kurssilla opitaan arjen ja työelämän hyödyllisiä taitoja niin vuorovaikutuksen kuin esiintymisenkin saralla.


Kurssilla edetään helppojen ja kaikille soveltuvien ilmaisu- ja improvisaatioharjoitteiden kautta kohti rohkeampaa esiintyjyyttä, läsnäoloa, kuuntelua ja vuorovaikutusta, jotka toimivat pohjana kaikelle ilmaisulle. Työskentely on hauskaa ryhmätyötä, jossa edetään ryhmää kuunnellen ja opitaan kuinka mokakin voi olla lahja. Olennaista oppiselle on leikkimielisen, hyväksyvän ja kannustavan asenteen löytäminen. Kurssilta saat rohkeutta ja valmiuksia esiintymiseen ja vuorovaikutukseen niin arjessa kuin työelämässäkin. Tällä kurssilla on taatusti hauskaa, jokainen saa olla sellainen kuin on eikä aiempaa osaamista tarvita.

Ryhmää opettaa pitkän linjan taidealan ammattilainen Anne Niskanen (TaM, KM, ohjaaja, näyttelijä, kouluttaja). Niskanen omaa monipuolisen koulutuksen ja kokemuksen alalta ja on työskennellyt pitkään teatterin vapaalla kentällä sekä vuodet 2017-2020 Rovaniemen Teatterin yleisötyöntekijänä vastaten teatterin koulutuksista ja opetustöistä. Niskanen on toiminut opettajana myös Jyväskylän yliopiston alaisissa draamakasvatuksen perusopinnoissa.
Ohjaus- ja opetustyön lisäksi Niskanen on erikoistunut fyysiseen ilmaisuun sekä klovneriaan. Niskanen on tuttu kasvo myös esimerkiksi tv-sarjoista Ivalo sekä Taivaan Tulet.

Osallistujien palautteita Annen kursseista:
“Kaikki saivat olla oma itsensä, kaikki olivat samanvertaisia, kaikille annettiin tilaa ja aikaa eikä painostettu. Lisäksi saimme vielä kehittävää palautetta”
“Annen vetämä harrastajateatterikurssi oli mielettömän upea kokemus. Sain lisää esiintymis- ja itsevarmuutta”
“Onneksi uskalsin lähteä kurssille, se oli elämäni käännekohta!”

pe 1.10. klo 18-20.30
la 2.10. klo 10-16.00

to 7.10. klo 18-20.30
to 14.10 klo 18-20.30

pe 5.11. 18-20.30
la 6.11. 10-16.00

Kurssi järjestetään Piste Kollektiivin Sipola 11-taidehallissa Mäntyvaarassa, osoite Sipolantie 11 (Rovaniemi). Esteettömyystiedot ja ajo-ohjeet Sipola11-tilaan täällä.
Hinta: 140€, maksuksi käy myös Tyky-seteli.

Kurssille mahtuu max. 16 osallistujaa, jotka otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova.
Ilmoittautumisen yhteydessä, annathan seuraavat tiedot:
Nimi, osoite, s-posti ja puhelinnumero.

Kurssi toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 8.
Ilmoittautuminen sunnuntaihin 19.9. mennessä ja lisätiedot
anne.niskanen@pistery.org
Anne Niskanen, p. 040 8466 295