Well-being Residency Think Tank – teemapäivä pe 8.6.2018, Rovaniemi

 

Wellbeing Residency Think tank -hankkeen avaus / Avoin teemapäivä
pe 8.6. klo 9.00-15.00. Pilke, Rovaniemi.

Koko teemapäivämme materiaalit saatavilla sivulla: http://www.pistery.org/wbrttroi2018-materiaalit

Teemapäivästä tehty live-lähetys kaikkine esitelmineen on katsottavissa WBRTT:n kanavalla: http://www.tinyurl.com/wbrttvideos. Suora osoite aamupäivän osioon on https://youtu.be/9lC_IWd6l_8 ja iltapäivän osioon https://youtu.be/q8JvJu0r9aE. (Videot aukeavat suoraan linkistä.)

[info in English coming up!]

Voiko taiteen ja kulttuurin keinoin lisätä hyvinvointia? Millainen on sosiaalisen taiteen residenssi? Voisiko taiteilija tulla meille? Mitä taiteilijat residenssijaksojen aikana tekevät? Miten toiminta vaikuttaa henkilökunnan sekä asiakkaiden arkeen? Miten toimivat taiteilijaresidenssit hoito- ja hoivalaitoksissa? Entä muissa julkisissa tiloissa tai yhteisöjen paikoissa?

 

Mikäli olet kiinnostunut mahdollisuuksista yhdistää taide ja oman alasi ammatillinen kokemus, olet tervetullut mukaan keskustelevaan teemapäiväämme perjantaina 8.6.2018 klo 9.00-15.00 Pilkkeessä Rovaniemellä. Asiantuntijakokoontumisessa kerromme näistä aiheista ja tarjoamme mahdollisuuden yhteiselle keskustelulle. Lappilaiset ja kotimaiset asiantuntijat ja taiteilijat ovat paikalla jakamassa konkreettisia kokemuksiaan ja luvassa on myös paneelikeskustelu. Katso tarkempi aikataulu täältä!

Ilmoittautumiset to 31.5. mennessä sähköpostitse tuottaja Laura Rekilälle, os. laura.rekila@gmail.com. Teemapäivä on maksuton. Paikkoja on jäljellä vain 15 osallistujalle, joten ilmoitathan tulostasi mahdollisimman pian! Otamme mielellämme vastaan myös tiedusteluja, kommentteja, ideoita ja yhteistyötarjouksia teemoihin liittyen! Tilaisuuden kielet ovat suomi ja englanti.

Well-being Residency -hankkeen teemapäivän järjestää: Monitaideyhdistys Piste ry, Well-being Residency Think Tank -hanke. Yhteistyössä: Lapin taiteilijaseura, Lähde! Taiteesta voimaa arkeen -hanke, Metsähallitus / Tiedekeskus Pilke, Pohjoismainen kulttuuripiste, Saarenkylän vanhustenkotiyhdistys ry, Taikusydän – Taiteen hyvinvointivaikutusten yhteyspiste, Taiteen edistämiskeskus.

Lisätietoja tapahtumapaikoista.

Piste 2018-2019 / Well-being Residency Think Tank