Piste on taidealan ammattilaisten yhdistys, johon kuuluu 18 jäsentä. Jäsenhakemukset käsittelee yhdistyksen hallitus. Käytännössä jäseneltä edellytetään näyttöjä ammattimaisesta taiteen tai taidekasvatuksen tekemisestä sekä sitoutumisesta Pisteen arvoihin. Yksityishenkilöt ja yhteisöt voivat liittyä Pisteen myös kannatusjäseniksi. Yhdistys maksaa vuosittain palkkaa 20-30 eri henkilölle osa-aikaisista- ja tuntitöistä. Pisteellä ei toistaiseksi ole vakituisia työntekijöitä. Taidekasvatusprojekteissa on vuosittain satoja osallistujia usealla paikkakunnalla. Toiminnassa voi olla mukana myös vapaaehtoisena.

Jäsenet

Titta Court on tehnyt tanssitaidetta näkyväksi pohjoisessa. Hän on vienyt esityksiä poikkeuksellisiin tiloihin, toteuttanut monitaiteellisia produktioita ja tehnyt ahkerasti kansainvälistä yhteistyötä. Titan intohimoina ovat improvisaatio esitysmuotona ja sen tutkiminen, minne kaikkialle tanssitaidetta voi viedä. Hän on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 1991.
Mika Formunen Mika ”Fobe” Formunen on Turun ammattikorkeakoulusta valmistunut sirkustaiteen ohjaaja. Hän on esiintynyt Suomessa ja Euroopassa sirkusesityksissä niin lavalla kuin kaduillakin. Fobe on erikoistunut akrobatian, käsilläseisonnan ja cyr wheelin tekemiseen. Formunen asuu ja työskentelee Rovaniemellä.
Helsinkiläinen teatterin monitoimija Timo Härkönen on Pisteen perustajajäseniä ja henkinen tuki.
Henna Kaikula Sirkustaiteilija Henna Kaikula on työskennellyt nykytanssin, nukketeatterin, nykysirkuksen, fyysisen teatterin sekä videotaiteen parissa. Vaihtelevissa työryhmissä, maissa ja kulttuureissa työskentelyn myötä hänelle on kehittynyt laaja varasto työskentelymenetelmiä. Henna on valmistunut sirkustaiteilijaksi Tukholman Circuspiloternasta vuonna 2003.
Taito Kantomaa Äänisuunnittelija Taito Kantomaa valmistui filosofian maisteriksi Tampereen yliopistosta vuonna 2005. Äänen ja musiikin rajapintoja hän on lähestynyt teoreettisista lähtökohdista, galleriatiloihin installoituina, videoteosten ja näytelmien ääniraidoilla ja ääniohjelmoinnin kautta. Taito työskentelee päätoimisesti Rovaniemen teatterissa.
Ninni Korkalo Kuvataiteilija Ninni Korkalo on valmistunut Imatran taidekoulusta ja Lapin yliopistosta. Ninni työskentelee monipuolisesti yhteisö- ja ympäristötaiteellisissa sekä poikkitaiteellisissa projekteissa sekä taidealan järjestöissä.
Joonas Martikainen Monitaideyhdistys Pisteessä tuottajana toimiva Joonas Martikainen pyrkii tekemään pohjoisen sirkuskentän korkeaa tasoa tunnetuksi valtakunnallisesti ja muuallakin maailmassa. Hänen vahvuutenaan on verkostoituminen ja toisiaan innostavien ihmisten yhteen saattaminen.  Koulutukseltaan Joonas on taiteen ylioppilas teollisen muotoilun alalta.
Hanna-Leena Metsävainio Hanna-Leena ”Hanski” Metsävainio on teatteri-ilmaisun ohjaaja ja tanssija. Hän on freelancer joka ohjaa, opettaa, ideoi ja esiintyy ympäri Lappia. Hanski on työskennellyt pitkään useiden erityisryhmien kanssa.
Mari Mulari Mari Mulari opettaa ja tekee kuvataidetta. Mari soittaa, säveltää ja laulaa muun muassa MulAir-duossa sekä Pekka Kumpulainen ja ystävät -kokoonpanoissa.
Pelle Mulari Petteri ”Pelle” Mulari työskentelee päivätöissään musiikkiluokan opettajana. Hän toimii monipuolisesti musiikin parissa muun muassa MulAir-duossa sekä Pekka Kumpulainen ja ystävät -kokoonpanossa sekä Rovaniemen maailmanmusiikin yhdistyksessä.
Anne Niskala Anne Niskala on valmistunut opettajaksi ja kuvataideopettajaksi Lapin yliopistosta ja teatteri-ilmaisun ohjaajaksi Turun ammattikorkeakoulusta. Anne on pitkään ohjannut harrastajaryhmiä useilla Lapin paikkakunnilla. Hän hyödyntää opetuksessaan eri taiteenaloja monipuolisesti. Opetustyön lisäksi Anne esiintyy Pisteen tuotannoissa.
Mari Oikarinen Kuvataiteilija, kuvataiteen opettaja Mari Oikarinen on oman taiteellisen työnsä lisäksi kiinnostunut alle kouluikäisten taidekasvatuksesta. Pisteellä hän ohjaa kuvataide-, värikylpy- ja vauvasirkustyöpajoja ja osallistuu tapahtumatoimintaan
Jose Salo Nukketeatteritaiteilija Johanna ”Jose” Salo on valmistunut Turun Taideakatemiasta 2009. Esityksiä hän tekee Teatteri Liikutuksen nimellä lapsille ja aikuisille. Tämän lisäksi Josella on myös pitkä tausta koulutusten ja kurssien vetämisessä. Jose toimii myös Lapin Nukketeatteriyhdistyksessä.
Marjo Selin Marjo Selin valmistui tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 1999. Hän työskenteli kiinnityksellä Tanssiteatteri Hurjaruuthissa 1999–2001 ja sen jälkeen freelance-tanssitaiteilijana, koreografina ja tanssin opettajana. Hän on tanssinut muun muassa Marjo Kuuselan, Vera Nevanlinnan, Simo Kellokummun ja Anu Rajalan teoksissa. Marjo on Pisteen perustajajäseniä.
Matti Selin Matti Selinillä on maisterin tutkinnot Lapin yliopiston audiovisuaalisen mediakulttuurin ja hallintotieteiden koulutusohjelmista. Hän on valmistunut myös sirkustaiteen ohjaajaksi Turun taideakatemiasta. Matti esiintyy, tuottaa ja opettaa sekä toimii lukuisissa luottamustoimissa. Matti on Pisteen perustajajäseniä.
Kari Snuupi Sunnela Turun taideakatemiasta sirkustaiteen ohjaajaksi valmistunut Kari ”Snuupi” Sunnela asuu Sodankylässä. Hän muun muassa opettaa sirkusta ja tai-jitä sekä suunnittelee stuntteja elokuviin. Pisteellä Snuupi esiintyy Nurin Kurin Groupin tuotannoissa, ohjaa erityisryhmien sirkustyöpajoja ja hoitaa turvallisuusasioita.
Riikka Vuorenmaa Riikka Vuorenmaa työskentelee freelance-valosuunnittelijana ja monipuolisena kulttuurin tekijänä. Hän on valmistunut taiteen maisteriksi (av-mediakulttuuri) Lapin yliopistosta ja teatteritaiteen maisteriksi (valosuunnittelu) Teatterikorkeakoulusta. Vuorenmaa on tehnyt valo-, kuva- ja äänisuunnitteluita sekä lavastuksia niin suurille näyttämöille kuin pienen mittakaavan kiertäviin esityksiinkin. Näyttämötaiteen eri lajit ovat hänelle tuttuja nykysirkuksesta draamaan ja tanssiteatterista konsertteihin. Riikka on koordinoinut useita soveltavan taiteen hankkeita. Hän on Monitaideyhdistys Pisteen perustajajäseniä ja toimi sen puheenjohtajana vuosina 2007-2014.
Mette Ylikorva Mette Ylikorvan erikoisalaa esiintyjänä ovat vanteet ja klovneria. Hänen ohjaamansa ja esittämänsä vauvaperheille suunnattu Vau vanne -sirkusesitys on kiertänyt Suomea ja vieraillut ulkomailla vuodesta 2008 alkaen. Mette on monipuolinen artisti ja omistautunut sosiaalisen sirkuksen ohjaaja. Hän on työskennellyt muun muassa Monitaideyhdistys Pisteessä, Sorin Sirkuksessa ja Rovaniemen teatterissa. Mette on valmistunut sirkustaiteen ohjaajaksi Turun ammattikorkeakoulusta. Hän on Pisteen perustajajäseniä.

Muistamme

Hanna Levonen-Kantomaa Performanssi oli Hanna Levonen-Kantomaalle tärkeä linkki kuva- ja esittävien taiteiden välissä. Lapin yliopistosta valmistuttuaan Hanna muutti Tampereelle, jossa osallistui aktiivisesti Rajataideyhdistyksen toimintaan. Rovaniemelle palattuaan hän työskenteli kuvataideopettajana. Hanna liittyi Pisteeseen vuonna 2009 ja kuului sen hallitukseen kuolemaansa, kesään 2014, saakka. Pisteellä Hanna osallistui taidekasvatusprojekteihin ja tapahtumatoimintaan.