Ota yhteyttä! Tavoitat meidät allaolevista osoitteista:

Piste Kollektiivi / Piste Collective

pistery(at)gmail.com

Osoite (postiosoite ja toimiston käyntiosoite sekä kokoustila): Kairatie 3, 96100 Rovaniemi

Osoite (taidetila, harjoitustila, kurssiemme ja harrastusryhmiemme paikka Sipola11): Sipolantie 11,  96500 Rovaniemi

Yhteyshenkilöt v.2020-2021

Olethan ensisijaisesti yhteyksissä tuottajaan tai rahastonhoitajaan, olipa kyse sitten yhteistyöideoista, yhteydenottopyynnöistä, tilavarauksista, esityskyselyistä tai harrastusryhmistä. Selvitämme asiaasi eteenpäin mielellämme ja otamme puolestasi yhteyttä oikeaan henkilöön kollektiivissa!

  • tuottaja/hankekoordinaattori: Laura Rekilä. p.0400 21 555 9 laura.rekila[at]gmail.com, pistery[at]gmail.com Tuottaja/hankekoordinaattori on tavattavissa osa-aikaisesti maanantaista torstaihin klo 12-18.
  • rahastonhoitaja (laskut, palkat, kirjanpito): Annu Nietula. annu.nietula[at]gmail.com, pistery[at]gmail.com Rahastonhoitaja on tavattavissa pääasiallisen taiteellisen työnsä lisäksi osa-aikaisesti. Nietula on lisäksi Pisteen Taideilmaisun koulun koordinaattori, sirkusohjaaja (lasten ryhmät) ja sirkustaiteilija.
  • puheenjohtaja: Riikka Vuorenmaa. pistery[at]gmail.com Puheenjohtaja on tavattavissa pääasiallisen taiteellisen työnsä lisäksi satunnaisesti tai erikseen sovittaessa. Vuorenmaa on valosuunnittelija, kuva-, tila- ja äänisuunnittelija sekä lavastaja.
  • varapuheenjohtaja: Titta Court. pistery[at]gmail.com Varanpuheenjohtaja on tavattavissa pääasiallisen taiteellisen työnsä lisäksi satunnaisesti tai erikseen sovittaessa. Court on tanssitaiteilija.
  • sihteeri: Ninni Korkalo. pistery[at]gmail.com Sihteeri on tavattavissa pääasiallisen taiteellisen työnsä lisäksi satunnaisesti tai erikseen sovittaessa. Korkalo on mediataiteilija ja kuvataiteilija.

Laskutus

Y-tunnus: 2141971-6
Pankki: Pohjolan Osuuspankki (Koskikatu 12, 96101 Rovaniemi)
Tilinumero (IBAN): FI14 5640 0220 3013 99
BIC: OKOYFIHH
Verkkolaskuosoite: 003721419716. Operaattori OKOYFIHH
Postiosoite: Kairatie 3
96100 Rovaniemi
Yleishyödyllinen Monitaideyhdistys Piste ry ei ole alv-velvollinen.

https://www.facebook.com/PisteKollektiivi