Lapsille

Piste Kollektiivin ohjelmistossa kaudella 2020-2021 ovat seuraavat esitykset ja työpajat. Klikkaa esityksen nimeä saadaksesi lisätietoja! Esitystiedustelut pistery@gmail.com tai puhelimitse 0400 21 555 9 (tuottaja Laura Rekilä).

Monet esityksistämme ja työpajoistamme soveltuvat useille erilaisille yleisöille, erilaisiin tilanteisiin ja mitä erilaisimpiin paikkoihin yksityiskodista torille ja päiväkodista luokkahuoneeseen – otathan siis rohkeasti yhteyttä, mikäli törmäät näillä sivuilla johonkin erityisen kiinnostavaan, muttet ole varma, sopiiko se. Ammattitaiteilijamme omaavat vankan kokemuksen teosten ja työpajojen soveltamisesta ja räätälöinnistä kuhunkin tilanteeseen sopivaksi. Esitysten monipuolisuudesta johtuen jotkut niistä on myös listattu useampaan kertaan.

Esitykset ja työpajat lapsille:

Piste on järjestänyt matalan kynnyksen lastenkulttuuritapahtumia Rovaniemellä vuodesta 2009. Mikäli olet kiinnostunut tapahtumatoiminnan järjestämisestä omassa kunnassasi niin otathan yhteyttä! Alla ovat lueteltuina lisäksi kaudella 2020-2021 tilattavissa olevat valmiit esitykset ja työpajat.

Linnunradalla

Kuottarulla

Mapa

Markalla Laakkosia

Prinsessa Homssantomssan tähtivierailu

Taikurin talonvahtina

Toripura

VauVanne

Villervalla