Info

Rasa Collective – Info

Rasa Collective on ammattitanssijoiden, tanssitaiteen maistereiden Titta Courtin ja Marjo Selinin vuonna 2011 perustama tanssikollektiivi. Rasa on myös Suomen pohjoisin ammattimaisesti toimiva nykytanssiryhmä, joka tuottaa korkeatasoista tanssitaidetta erityisesti Pohjois-Suomen ja Pohjoiskalotin alueella. Sen teokset liikkuvat ja liikuttavat ihmisiä eri puolilla Suomea ja kansainvälisesti.

Toiminnan ydinajatus on tehdä ja viedä taiteellisesti tinkimätöntä nykytanssia vakiintuneiden esiintymistilojen ulkopuolelle, sinne, missä nykytanssia ei välttämättä ole aiemmin totuttu näkemään.

LappiBalladi. kuva: Jaakko Heikkilä

Rasa Collectiven työ perustuu vuosien ammattitaidolle ja rohkeudelle rikkoa rajoja. Teokset ovat taiteellisesti korkeatasoisia, kunnianhimoisia ja omaperäisiä. Niille on myös tyypillistä yhteisöllisyys ja vuorovaikutteisuus.

Markalla Laakkosia. kuva: Titta Court.

Rasa Collectiven ydin ovat tanssitaiteilijat Titta Court ja Marjo Selin, jotka molemmat toimivat yhdessä ryhmän taiteellisina johtajina. Rasan luonnollista toimintaa on aina ja jatkossakin on monipuolinen yhteistyö useiden eri yhdistysten ja taiteilijoiden kanssa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Rasa Collective on esiintynyt lukuisten Suomen paikkakuntien lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Iso-Britanniassa ja Venäjällä.

Villervalla-esityksen lämmittelyt. kuva: Laura Rekilä

Katso Rasan ajankohtaisia kuulumisia tästä | Tutustu Rasan taustaan ja tekijöihin |

Kurkkaa, mitä Rasan ohjelmistossa on nyt | Rasan aiempien esitysten arkisto | Innostuitko? Alkaisitko kannatusjäseneksi? | Yhteystiedot

Seuraa Rasa Collectivea Facebookissa!

Tärkeää tietoa koskien kuvia: Onko kuvasi täällä tai oletko jossain kuvassa tahtomattasi? Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota kuvauslupiin, kuvaajien oikeuksiin ja kuvissa mahdollisesti näkyvien yleisön jäsenten oikeuksiin. Otathan pikimmiten yhteyttä, niin selvitetään asia.

rasacollective1@gmail.com

Rasa Collective 2018-2019 / Piste ry