Rasa – Kannatusjäseneksi

Kannatusjäseneksi?

Tue lappilaista tanssitaidetta, tule Rasan kannatusjäseneksi! Se on helppoa kuin mikä: 1) tee tilisiirto, 20,00 € (kannatusjäsenyyden vuosihinta) tilille FI 37 4600 0010 7891 68 – Säästöpankki Optia – BIC ITELFIHH. Laita viestikenttään oma etu- ja sukunimesi. 2) Lähetä meille sähköposti osoitteeseen rasacollective1@gmail.com, viestin otsikoksi ”Kannatusjäsenyys” ja viestiksi tieto, että olet maksanut maksun, sekä tähänkin oma etu- ja sukunimesi. Otamme sinuun sitten yhteyttä pikimmiten! Kannatusjäsenet tulevat mm. saamaan Rasan säännöllisen uutiskirjeen kuvineen ja kuulumisineen, sekä myöhemmin kerrottavia etuja.

Kiitos tuestasi!

Katso Rasan ajankohtaisia kuulumisia tästä | Tutustu Rasan taustaan ja tekijöihin |

Kurkkaa, mitä Rasan ohjelmistossa on nyt | Rasan aiempien esitysten arkisto | Innostuitko? Alkaisitko kannatusjäseneksi? | Yhteystiedot

Seuraa Rasa Collectivea Facebookissa!

Tärkeää tietoa koskien kuvia: Onko kuvasi täällä tai oletko jossain kuvassa tahtomattasi? Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota kuvauslupiin, kuvaajien oikeuksiin ja kuvissa mahdollisesti näkyvien yleisön jäsenten oikeuksiin. Otathan pikimmiten yhteyttä, niin selvitetään asia.

rasacollective1@gmail.com

Rasa Collective 2018-2019 / Piste ry