Valmiuslain ja korona-viruksen aiheuttamat muutokset Pisteellä

Valmiuslain ja korona-viruksen aiheuttamien haasteiden lomassa ilmaisemme tukemme kollegoillemme, yhteistyökumppaneillemme, harrastajillemme ja kavereillemme ja toivotamme rutkasti jaksamista!

Koronan ja valmiuslain voimassaolon myötä myös Pisteen toiminnoissa on muutoksia:

* Perumme kaikki sirkuksen harrastusryhmiemme kokoontumiset. Ohjaajat ovat olleet jo yhteyksissä harrastajiin ja vaihtoehtoisia tapoja harjoitella ideoidaan. Tiedotamme kauden jatkosta myöhemmin.

* Perumme sisätiloissa tapahtuvat ulkopuolisille suunnatut toimintomme. Toimintojen ohjaajat ilmoittavat tästä osallistujille.

* Ulkotiloissa toteutettavat pienimuotoiset toiminnot voidaan tämänhetkisen tiedon mukaan toteuttaa.

* Hankeyhteistyöt sote-toimijoiden kanssa ja niihin liittyvät tapaamiset ja matkat ovat tauolla.Hanketyöntekijät ovat jo olleet yhteyksissä yhteistyökumppaneihin. Hankesuunnitelmia sovelletaan ja ideoidaan osittain uusiksikin, jotta
tavoitteet voitaisiin kuitenkin saavuttaa terveys, turvallisuus ja viranomaisten ohjeet huomioiden. Olemme yhteyksissä rahoittajiin ja toivomme, että voimme edetä siirretyllä aikataululla.

* Muut yhteistyöt, tilaustyöt ja keikat sekä hankerahoituksilla tai apurahoilla toteutettavat toiminnot pyritään sopeuttamaan ja soveltamaan tilanteeseen terveys, turvallisuus ja viranomaisten ohjeet huomioiden. Näidenkin osalta olemme yhteyksissä yhteistyökumppaneihin ja rahoittajiin ja toivomme, että suunnitelmat voidaan toteuttaa myöhemmin.

* Pisteen työtehtävissä pidetään paikkakuntien välinen liikkuminen minimissään, etenkin julkisilla kulkuvälineillä.

* Ulkomailta palaavat työntekijämme tekevät etätöitä kahden viikon ajan paluustaan, vaikka olisivat oireettomia.

* Piste työnantajana on muodostanut varautumisryhmän ja antanut sisäisesti vielä laajemmat ohjeet työntekijöilleen.

Valoa ja iloa kaiken keskelle! Pidetään yhteyttä yllä, joustetaan ja tuetaan toisiamme.